Oikeus-lehti

Oikeus on vuodesta 1972 lähtien ilmestynyt lehti, joka tieteellisen painotuksensa lisäksi seuraa aikaansa ja tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin. Artikkelien, katsausten ja kirja-arvioiden lisäksi lehdessä on myös ”Oikeudellista elämää” -palsta, jossa arvioidaan kriittisesti ja nasevasti oikeudellisen maailman tapahtumia ja lieveilmiöitä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisevat Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry ja Oikeus- ja yhteiskuntatieteellinen yhdistys ry. Yhdistyksen jäsenille Oikeus-lehden vuosikerta on jäsenetu.

Oikeus-lehden voi tilata Demlan kautta tilauslomakkeella. Oikeus-lehden voi tilata myös liittymättä Demlan jäseneksi. Vuonna 2018 Oikeus-lehden vuosikerran hinta on 46 euroa, ja 23  euroa opiskelijoilta.

Vanhoista lehdistä voidaan tarvittaessa antaa skannattuja artikkeleita. Ota yhteys tällöin Demlan sihteeriin, sihteeri@demla.fi.

Oikeus Edilexissä

Oikeuden Edilex-versio sisältää lehdet numerosta 3/2000 alkaen. Uudet lehdet ilmestyvät Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa.  Vuotta vanhemmat lehdet ovat kaikkien Edilex Peruspalvelun, Edilex Ympäristön ja Edilex Verotuksen tilaajien käytettävissä ilman eri toimenpiteitä.

EDILEX / Oikeus käyttöoikeus
Käyttöoikeuden saa erillisellä tilauksella, ks. hintatiedot.